Ayaş Derneği Seçimli Genel Kurulunu Yaptı

Posted by in haberler | Mart 05, 2018
Ayaş Derneği Seçimli Genel Kurulunu Yaptı için yorumlar kapalı

12 Nisan 2018 Perşembe günü saat 14.00’da ilk toplantısında yeterli çoğunluk sağlanamayan Ayaş ilçesi ve Köyleri Kültür Kalkınma Güzelleştirme Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (Ayaş Der)’in 2017 Yılı olağan Genel Kurulu toplantısı, 19 Nisan 2018 Perşembe günü saat 14.00’da yapıldı.
Kendi bürosunda yapılan toplantıda; faaliyet ve Denetim raporları okundu.Daha sonra bilanço gelir gider tablosu okunarak görüşme yapıldı.Büronun alımında kullanılan kredinin kapatıldığı ve 2017-18 eğitim döneminde başarılı 30 Üniversite öğrencisi hemşehrimize aylık burs verildiği açıklandı.
Yönetim ve denetim kurullarının aklanmasından sonra, yeniden yapılan seçimlerle Müşteba Yertutan,Hatice Atılgan,Behcet Çalışkan ve İsmail Durlu yeniden yönetime ve Sacit Böke, Kadir Soydan ve Saffet Eren de yeniden Denetçiliğe seçildiler.
Toplantının ilçemiz ve Ayaşlılar için hayırlı olmasını diler, yeniden göreve seçilen yöneticilere başarılar dileriz.

Comments are closed.